Lænestol Læder

Lænestol Læder

Viser 101–200 af 349 resultater

Lænestol i læder

Er du på udkig efter en lænestol til hjemmet? Hvorfor så ikke vælge en læderstol i læder? Det er ikke alene en stol der aldrig går af mode, den findes også i et væld af forskellige designs, nuancer og størrelser. En lænestol i læder kan også passe ind i langt de fleste hjem og tilmed tilføre en god kontrast til boligens øvrige indretning. Lyder det fristende? Så tag et kig på vores store udvalg af lænestole i læder, hvor du finder lænestole i alle stilarter og i mange forskellige prisklasser.

Et holdbart og smukt valg

En lænestol i læder er som udgangspunkt lidt dyrere end andre lænestole. Det kan derfor godt være lidt af en investering, hvis du overvejer at købe en af vores mange, smukke lænestole i læder, der rent prismæssigt kan løbe op i flere tusinde kroner. Til gængæld har du så en lænestol der kan holde i mange år frem, hvis du blot passer godt på den og sørger for den rette pleje af læderet. Læder er et levende materiale, der er nemt at gøre rent med en våd klud, og som selv ved daglig brug – bliver både blødere og smukkere med årene.

Lænestol i læder i alle designs

Uanset hvilken lænestol i læder du synes bedst om, og som du helst vil læne dig tilbage i efter en lang dag? Så kan vi hjælpe. Her finder du både en række af de største klassikere indenfor lænestole i læder – og en række af de nyeste skud på designstammen, når det gælder nytænkning af læder lænestole. Fra de minimalistiske med et spinkelt træstel, der er mest velegnet som for eksempel spisebordsstole til de store flydere, hvor du kan synke ned i metervis af blød og lækker læder imens du svinger benene op på den medfølgende fodskammel. Fra stole der kan vippe, dreje og indstilles til læderstole i læder, der blot er fantastisk at sidde i som den er.

De største klassikere – nu og i fremtiden

Her finder du en række af de største klassikere inden for lænestole i læder. Det gælder ikke mindst Den Spanske Stol fra Fredericia Furniture, Eames stolen og Erik Ole Jørgensens ikoniske tremmestole med lædersæde designet til FDB i slutningen af 70’erne, men også de populære stole fra Stressless, der kan indstilles alt efter om du ser tv eller skal have en middagslur. Men der er også en række lænestole i læder fra flere up-coming designere. Det gælder blandt andet de næsten futuristiske stole fra Space Copenhagen og Umage, der på en gang er både klassiske og moderne.

Lænestol i læder der passer til dig!

Inden du beslutter dig for hvilken af vores lænestole i læder du ønsker flytter ind, så start med at overveje, hvad dit behov egentlig er. Ønsker du dig en lænestol der er praktisk eller superbehagelig? Skal den være høj eller lav? Med eller uden armlæn? Er der plads til en kæmpeflyder eller bør du gå efter et mere spinkelt design? Når du har fundet frem til det, så er det bare at gå på opdagelse i vores store udvalg af lænestole i læder og finde din nye stol! Vi lover du ikke bliver skuffet!